Free Lines Arrow little things are beutiful

čtvrtek 5. dubna 2012

A little bit of Paris

Dnešní den jsem se rozhodla začít ve francouzském stylu.
Začala jsem jednodušší francouzskou snídaní a pokračovala jsem zkouknutím pár filmů. Tak jsem se tím vším skvěle naladila, že se o to s vámi rozhodně podělím.























středa 4. dubna 2012

Breakfast


 
                                                                         

úterý 3. dubna 2012

Flowers

Zapomněla jsem vám popřát vše dobré do nového měsíce.
Pro mě začátek měsíce nedopadl nějak dobře, ale neztrácím naději na lepší zítřky.

 
  

pondělí 2. dubna 2012

Úžasné ceny u Vivi (Vintage blog)

Pojďte si zasoutěžit o nádherné věcičky sem. Přeji všem hodně štěstí :)

I love...


neděle 1. dubna 2012

Yum yum


Přes čokoládu ke štěstí, tak to má spousta lidí a podle mého názoru je nejlepší horká čokoláda.
Jak na pravou čokoládu?

Na dva hrnky

  • 100 g čokolády (nejlépe 70% a víc)
  • 300 ml plnotučného mléka
  • 2-4 lžičky smetany
  • 2-4 lžičky kvalitního práškového kakaa


  1. Čokoládu nalámeme nebo nastrouháme a odložíme.
  2. Mléko a smetanu zahřejeme těsně pod bod varu.
  3. Mléko a smetanu sundáme z plotny a metličkou vmícháme do čokolády. Rychle mícháme a až se rozpustí, přidáme kakaový prášek  a znovu metličkujeme.
  4. Čokoládu necháme odstát 5-6hodin v chladu, postačí hodina, ale vůně a chuť se tolik nerozvinou.
  5. Čokoládu prohřejeme za stálého míchání ve vodní lázni.
  6. Nalijeme do hrníčků a popřejeme si dobrou chuť.

Tenhle recept jsem našla na této stránce před pár dny, okamžitě jsem ho vyzkoušela a musím vám ho doporučit.

 


středa 21. března 2012

Archiv blogu